Wonabee AB

Info: Att leta efter städtjänster på nätet är som att navigera utan karta i en jättelik djungel, vilket givetvis kan vara både tidskrävande och förvirrande. Men det finns faktorer som gör detta sökande något enklare. En given sådan är så kallade certifieringar – om ett företag är ISO-certifierade så är det en stor garant för såväl seriositet som ambitionsnivå. Ett sådant företag är Wonabee. Inte minst då man integrerat kvalitetsarbete och uppföljning som en del av de dagliga rutinerna. Avser du leta upp en ny aktör som kan sköta din kontorsstädning i Nyköping, kan du tryggt vända dig till Wonbee AB.

Citat från hemsidan:

“Låter du oss ta hand om dina städtjänster eller väljer oss som Din leverantör för hemtjänst ger du oss ett stort förtroende. En mångårig erfarenhet och en gedigen utbildning inom ligger till grund för att vi skall kunna leva upp till detta förtroende.”

Hemsida: www.wonabee.se
Adress: Kullagatan 1, 646 31 Gnesta

Omdöme Wonabee AB

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Wonabee AB i Nyköping ? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Nyköping och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Nyköping som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Wonabee AB, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes