Västerås

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Västerås. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

På jakt efter ett prisvärt och kompetent städbolag som kan ordna din städservice? Då har du kommit till rätt sida. Här listar vi etablerade och seriösa städfirmor i Västerås som är extra duktiga på det här med kontorsstädning. Har du några egna tips på städbolag är du alltid välkommen att kontakta oss.

Aros Home Consulting Västerås

Aros Home Consulting i Västerås är inte bara ett väletablerat och tillika välrenommerad städföretag. Det är också ett städbolag som vet att värdesätta nöjda, återkommande kunder. För små och medelstora företag erbjuds här konstorsstädning i Västerås av yppersta klass till riktigt konkurrenskraftigt pris. Läs mer om Aros Home Consulting i Västerås

Karolf Städservice i Västerås

23 års erfarenhet av professionella städtjänster i Västerås med omnejd. Det är facit för etablerade Karolf Städservice. Ett familjeföretag som erbjuder alla slags städtjänster ditt företag behöver (och sannolikt kommer att behöva.) Med utgångspunkt i företagets behov av kontorsstädning tar Karolf fram en passande lösning.
Läs mer om Karolf Städservice.

Trivselhjälpen

Trivselhjälpen vänder sig till små- och medelstora företag som söker kontorsstädning till ett konkurrenskraftigt pris utan bristande kvalité.

Vi värdesätter våra kunder och skapar helhetslösningar för dig och ditt företag, helt och hållet efter dina behov och önskemål. Kontorsstädning från 236 kr exkl moms.
Läs mer om Trivselhjälpen.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes