Välstädat

Info: Det finns många anledningar att välja städ-och servicefirman Välstädat om du letar efter kontorsstädning i Karlskrona. För det första är det här ett företag med erfarenhet inom sitt gebit. Versamheten har funnits sedan 2004 och har sedan dessa ständigt utvecklats mot bättre kvalitet, bättre service och kundfokus. Vilket exempelvis resulterade i ett pris som Årets Nyföretagare i Karlskrona. Vad gäller kontorsstädning och service åt företag har Välstädat en diger lista nöjda kunder i sin referensbank. Du kan välja mellan städning en gång i veckan eller varannan vecka. Mer info om vad som ingår finns att läsa på hemsidan.

Citat från valstadat.se:

“..vilket städföretag ska man välja? Vi tror att man väljer det företag som har erfarenhet, att man väljer ett företag som valt att koncentrera sig på livskvalité fullt ut. Välstädat Städservice AB har funnits sedan 2004 och satsar helhjärtat på kvalité, service och snabba lösningar.”

Hemsida: www.valstadat.se
Adress: Fisktorget 9, Karlskrona

Omdöme Välstädat i Karlskrona

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Välstädad i Karlskrona? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Karlskrona och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Karlskrona som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Välstädat , 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes