V Städ

Info: V-Städ AB är ett städbolag i Göteborg med inriktning på tjänster inom lokalvård, bland annat kontorsstädning. V-Städ erbjuder sina tjänster över hela Västra Götalandsregionen, samt Bohuslän, och är välkända för sin erfarenhet, service och kunskap. Med andra ord: ett prisvärt, seriöst alternativ för dig som behöver hjälp med kontorsstädning. Flera ISO-certifieringar och kundreferenser finns att hämta på hemsidan. Det ska också nämnas att V-Städ har flera kompletterande tjänster till kontorsstädningen. Exempelvis hjälper man även till med att hålla växterna på kontoret i fint skick, och byter ut dem vid behov. Såhär skriver företag själva om detta slags tjänst på hemsidan:

“Vi kan underhålla dina grönytor likväl som era krukväxter på kontoret. Vidare har vi kompetens som kan deltaga både i rådgivning och anläggningsfas av både små och stora projekt och får vi sedan förtroendet kan vi även sköta underhållet.”

Adress:: Anders Carlssons gata 14, 417 55 Göteborg
Hemsida: www.vstad.se

Omdöme V-Städ

Har du erfarenhet av kontorsstädning från V-Städ i Göteborg? Då vill vi gärna veta dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (4 votes cast)

Fler Alternativ

En överblick av alla städbolag i vår lista hittar du på sidan kontorsstädning Göteborg. Här följer också ett par förslag på relevanta alternativ:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

V Städ , 7.5 out of 10 based on 4 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes