Umeå

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Umeå. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Letar du efter ett städbolag eller städare att sköta er städservice? På den här sidan har vi som ambition att samla och lista stadens bästa aktörer för kontorsstädning och företagslokaler. Har du själv några tips på flera duktiga och seriösa städbolag i Umeå (eller på någon annan ort) är du alltid välkommen att kontakta oss.

Fixit i Umeå

Kvalitet och trygghet är ledorden för detta relativt nystartade städföretaget, verksamma i Umeå med omnejd. Här erbjuds kompetent och prisvärd hemstädning, fönsterputs, flyttstädning och kontorsstädning till nöjd kund garanti som förpliktigar ett gott resultat. Standardpriset för kontorsstädning är för närvarande 250 kr/tim ex moms (med reservation för felskrivning.)

Läs mer om Fixit i Umeå

Allhjälpen

Allhjälpen är precis vad den låter som. En heltäckande resurs för hushållsnära tjänster, bygg och hem, verksamma i Umeå med omnejd. Behöver du en prisvärd och kompetens leverantör av kontorsstädning i Umeå är Allhjälpen en utmärkt partner. Kundflexibla lösningar, miljövänliga arbetsmetoder och förbrukningsmaterial, samt tjänster som passar en bred målgrupp är den uttalade målsättningen.

Läs mer om Allhjälpen.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes