TS Lokalvård

Info: Det vore inte att förhäva sig om vi påstod att TS Lokalvård i Örebro tillhör en av landets absolut mest välrenommerade och uppskattade städbolag. Kanske beror det på att företaget ägs, drivs och utvecklas av de anställda själva. Kanske beror det på erfarenheten och kompetensen som odlats sedan företaget startade för över trettio år sedan. Men mest sannolikt är det en kombination av alltsammans. För dig som letar efter en resurs för kontorsstädning i Örebro är TS Lokalvård en given resurs att överväga. Spelar ingen roll om ni är ett litet företag eller ett stort kontorskomplex; TS Lokalvård hittar en bra lösning för just era behov. I övrigt erbjuds ett minst sagt digert utbud av städtjänster såsom trappstädning, byggstädning, golvvård, industristädning, hemstädning och mycket annat.

På hemsidan så skriver TS Lokalvård på följande sätt om sina tjänster för kontorsstädning:

“Vi månar om att ni ska få den rena arbetsmiljön genom städning som utförs med de senaste metoderna, med torr alternativt fuktig metod. Dammsugning och damning ingår givetvis. Vi kan även tillhandahålla andra tjänster som blomvattning, ta hand om returpapper, fylla på kaffeautomaten och andra tjänster ni är i behov av”

Adress: Hedvigsgatan 10, 702 25 Örebro
Hemsida: www.tslokalvard.se

Omdöme TS Lokalvård

Har du erfarenhet av kontorsstädning från TS Lokalvård i Örebro? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Örebro och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Örebro som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

TS Lokalvård, 7.5 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes