Sundsvall

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Sundsvall. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

På jakt efter ett städbolag som kan bistå dig med städservice? Använd vår tjänst för offertförmedling här ovanför. Då hjälper vi dig helt kostnadsfritt att hitta rätt lösning. Har du några egna tips på duktiga städbolag eller städtjänster är du alltid välkommen att kontakta oss.

Städzon i Sundsvall

Städzonen är ett väletablerat städbolag i Sundsvall som har kunder inom både privat-och företagssektorn. Affärsidén bygger på att kombinera det lilla företags personliga service och flexibilitet med det stora företagets trygghet och slagkraft. En filosofi som inte minst gäller för tjänsten kontorsstädning i Sundsvall; hit kan du tryggt vända dig om du är mån om välstädade och fräscha arbetslokaler

Läs mer om Städzon.

Norden Service

Norden Service är ett välkänt och populärt städ-och servicebolag i Sundsvall med lång erfaranhet av kontorsstädning. Därutöver erbjuds en rad andra servicetjänster för företag och organisationer. Du kan alltså vara trygg med att Norden Service vet vad de sysslar med! Företaget har vidare funnits sedan 2006, är idag nio anställda, med en stark fokus på kundanpassade lösningar till bra priser.

Läs mer om Norden Service.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes