Stormtrivs

Info: Stormtrivs grundades redan i slutet av 90-talet och finns idag på flera orter i Sverige. Förutom städtjänster erbjuder man även hemtjänster av olika slag, ofta med kommunen som kund. Här talar vi alltså om ett seriöst och väletablerat företag med många års erfarenhet i sin bransch och en digert “track record” med nöjda kunder. För dig som behöver hjälp med kontorsstädning i Jönköping kan det här företaget bokstavligen få dig att stormtrivas på kontoret – åtminstone om du värdesätter rena och fräscha lokaler. Stormtrivs fokuserar även mycket att på personalutbildning och personalvård, vilket garanterar att du får rätt person på rätt plats; inte minst vad gäller städning av kontor och företagslokaler.

Angående tjänsterna för kontorsstädning så skriver Stormtrivs.se såhär på sin hemsida:

“En stor del av Stormtrivs verksamhet är städning av kontor och industrilokaler. Vi går tillsammans igenom era behov. Sedan sänder vi en noggrant specificerad offert till dig. Så långt det är möjligt ser vi till att det alltid är en och samma person som städar på ditt företag. Vi utför städningen på dagtid, men även på andra tider om det passar dig bättre.”

Hemsida: www.stormtrivs.se
Adress: Fogdegatan 1A, 554 54 Jönköping

Omdöme Stormtrivs i Jönköping

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Stormtrivs i Jönköping? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta.
Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Jönköping och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Jönköping som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Stormtrivs, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes