Stockholm

glad-staderskaFå offerter på kontorsstäd i Stockholm. Välj den som passar bäst. Enkelt. Och gratis.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Andra relaterade sidor för liknande städtjänster i Stockholmsområdet är kontorsstädning i Gävle, Huddinge och Södertälje. Att hitta rätt städbolag för era krav och önskemål är enkelt. Använd vår offertförmedling. Då får ni snabbt flera passande alternativ att välja mellan.

Hemfrid

Ett städbolag i Stockholm med synnerligen god renommé för allt som har med kontorsstäd att göra är välkända Hemfrid.

Hemfrid fixar kontorsstädning med, som de själva uttrycker saken, samma omsorg som de utför hemstädning. Och då pratar vi om en städning som andas professionalism i varje por.

Läs mer om Hemfrid

Aktiv Städservice

Aktiv Städservice i Stockholm kan, kort och gott, det här med kontorsstädning väldigt bra. Här finns både erfarenheten och kunnandet. Företaget är kända för sin inriktning på kvalitet, service och miljötänkande i samtliga städuppdrag, vilket även inbegriper tjänsterna för kontorsstädning. Letar du efter ett städbolag i Stockholm som kan utföra kontorsstädning efter dina specifika önskemål…

Läs mer om Aktiv Städservice

Exxit Clean

Det är inte alla företag som är uttalde specialister på just kontorsstädning, men det är definitivt ingen överdrift att hävda att Exxit Clean i Stockholm är ett av dem. Visserligen erbjuder detta välrenommerade och kvalitetsfokuserade städbolag även en rad andra städtjänster, men just kontorsstädning i Stockholm tillhör den absoluta kärnkompetens. Exempelvis har företag genom åren byggt upp unika rutiner för uppföljning och kvalitetssäkring av sina uppdrag.

Läs mer om Exxit Clean

Rengörare Näslund

Lång erfarenhet, nöjda kunder och enkla, flexibla tjänster – låter det som viktiga kompetenser för en städfirma som utför kontorsstädning i Stockholm? Är svaret ja på den frågan ska du definitivt titta lite närmare på vad Rengörare Näsland har att erbjuda. Därtill är det här en städfirma som verkligen kan argumentera för ett ständigt och seriöst kvalitetsarbete. Rengörare Näslund är exemeplvis Auktoriserad Service-entreprenör, har flera ISO-certifieringar…

Läs mer om Rengörare Näslund

Promiljö

Promiljö i Stockholm är ett städbolag som verkligen ställer höga krav på sig själva. Devisen är att kunderna ska få “mer städning per krona” utan att för den sakens skulle behöva kompromissa med vare sig flexibilitet, närhet till kund eller andra viktiga faktorer. Kort och gott: Promiljö tar sitt uppdrag att leverera toppklassig kontorsstädning i Stockholm på högsta allvar. Inte minst visar detta sig i att Promiljö har förstått att en bra lokalvård av kontorslokaler eller affärslokaler handlar om att skapa värde.

Läs mer om Promiljö Stockholm.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (7 votes cast)

Så hittar du rätt städfirma för ditt kontor!

Kontorsstädning i Stockholm och rätt kompetens Det finns flera saker att överväga innan du skriver kontrakt med ett städbolag. Vi kan börja med de grundläggande aspekterna. Ett absolut krav är att städfirman ifråga har F-skatt och är momsregisterat i Sverige. Vi brukar även rekommendera att du undersöker städbolagets ekonomiska status, samt överblickar eventuella kundreferenser. Allt detta tar förvisso en stund att gå igenom, men kan spara dig massor av tid och huvudvärk framöver. Kolla även upp hur städbolaget är försäkrat och vad som gäller vid eventuella skador under kontorsstädningen.

Att städa kontor kräver yrkesskicklighet
För dig som ämnar skriva ett längre kontrakt på kontorsstädning i Stockholm, är det givetvis en god idé att ta in offerter från flera städfirmor och jämföra dem åt. En sak är viktig här. Stirra dig inte blind på priset och se till att du inte “jämför äppel med päron”. Vad som ingår i en städfirmas kontorsstädning, kan skilja sig åt från en annan, och det kan även vara en enorm skillnad i kvalitet. Att städa ett kontor kräver faktiskt en stor portion yrkesskicklighet.

Kvalitet lönar sig alltid i längden.
Leta efter företag som har en uttalad kvalitetspolicy, ge pluspoäng för ISO-certifieringar och miljöarbete, och tänka på att ett fräscht och rent kontor är en förutsättning för trivsamhet (vilket i sin tur skapar goda förutsättningar för personalens effektivtet och kreativitet). Med andra ord. Låt inte snålheten bedra visheten. Det kommer löna sig i längden, även när det gäller att städning av kontor.

För dig som funderar på vad som brukar ingå i en “vanlig” städning av företagslokaler, rekommenderar vi att du läser vidare i vår checklista för kontorsstädning, samt inlägget om vad brukar ingå.

Stockholm, 7.3 out of 10 based on 7 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes