Städtjänst AB Gävle

Info: Städtjänst i Gävle är minst sagt ett företag med erfarenhet inom städbranschen. Grundat redan 1967 har man en kompetens inom sitt gebit som få andra städbolag kan stoltsera med. Kunderna återfinns inom både privat-och företagssektor. Behöver du en prisvärd kontorsstädning i Gävle är Städtjänst ett ypperligt alternativ. Med ledord såsom kvalitet och service, samt ett välgenomarbetet miljötänkande, kan du se fram emot en kontorsstädning med hög standard. Företaget har trippel-A kredit och är dessutom ett aukoriserat städföretag av Städföretagens Riksorganisation (vilket innebär att man uppfyller flera olika krav på kvalitet i verksamheten.)

Citat från hemsidan:

“Företagets vision har alltid varit att bli bäst men aldrig störst och alltid sätta kunden i centrum. Företagets idé är att utföra diverse städuppdrag med hög kvalitet med hänsyn till kund, personal och miljö till ett rimligt pris.”

Hemsida: www.stadtjanst.se
Adress:Upplandsgatan 4B, 802 83 Gävle

Omdöme Städtjänst AB i Gävle

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Städtjänst AB i i Gävle? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta.
Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (3 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Gävle och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Gävle som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Städtjänst AB Gävle , 5.0 out of 10 based on 3 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes