Städy Uddevalla

Info: Det finns ett par universella egenskaper som de flesta företag letar efter hos en städ-eller serviceleverantörer. Tre av de viktigaste är tydlighet, enkelhet samt är tjänsterna är prisvärda, vilket kan översättas ungefär som att “man får mycket kompetens för pengarna”. Ligger detta i linje med vad du som företagare värdesätter kan vi rekommendera att du tittar lite närmare på kontorsstädning hos Städy i Uddevalla. Ett företag som har ett brett utbud av servicetjänster för företag, och som finns representerade på flera orter runt om i Sverige.

Citat från hemsidan:

“Vi är ett företag som satsar på kvalitet och ser till att du som kund är nöjd efter varje avslutat uppdrag. Vårt utbud av tjänster omfattar flera orter i Sverige och vi lämnar alltid garanti på det vi gör.”

Hemsida: www.stady.se/uddevalla
Adress: Göteborgsvägen 1, 446 35 Älvängen

Omdöme av Städy i Uddevalla

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Städy i Uddevalla? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (11 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Uddevalla och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Uddevalla som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Städy Uddevalla, 5.2 out of 10 based on 11 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes