Städline

Info: “Vi städar överallt” är det här städbolagets slogan. Visserligen är detta credo begränsat rent geografiskt till Karlstad med omnejd, men Städline har däremot inga begränsningar vad gäller kunder eller tjänster; vare sig du är privatkund eller letar efter kontorsstädning i Karlstad åt ditt företag, så kan du vända dig till Städline. Varför du ska välja just Städline finns det många argument bakom. En viktig anledning är erfarenheten. Här talar vi om en städfirma som verkat i Karlstad sedan 1992. Bara det är en kvalitetsstämpel i sig själv. Städline är därtill kända för sin kundvård och sin förmåga att kunna anpassa tjänsterna efter kundens behov, inte minst vad gäller kontors-och företagsstädning.

Citat från hemsidan om företagstjänster:

“Vi träffar Er gärna för ett möte och kan då berätta mer om den service vi kan erbjuda och skräddarsy en städlösning åt Ert företag. Ring eller skicka gärna in en intresseanmälan till oss.Vi genomför kostnadsfritt en besiktning av lokalerna och erbjuder Er en konkurrenskraftig offert.”

Hemsida: www.stadline.se
Adress: Geijersgatan 17 C, 652 18 Karlstad

Omdöme Städline Karlstad

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Städline i Karlstad? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Karlstad och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Kalmar som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Städline , 5.0 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes