Städkvalité i Norr AB

Info: På många sätt är Städkvalité i Luleå ett unikt företag. Själva verksamheten är förhållandevis nystartad (2010), men grundaren av företaget har över 30 års erfarenhet i branschen. Detta är också ett service och städföretag som lägger vikt vid socialt ansvar på ett väldigt konkret sätt (mer om detta finns att läsa på hemsidan). För dig som sannolikt är här för att leta efter ett företag i Luleå som kan sköta städningen av ditt kontor, är detta en perfekt aktör att vända sig åt. Städkvalite´ i Norr vänder sig åt just företagssektorn och kan med lätthet offerera dig en kontorsstädning i Luleå som är både prisvärd, proffsig och flexibel.

Citat från hemsidan:

“Vi är unika och vill ge våra kunder mervärden som inte andra kan ge dem.? De som anlitar våra städtjänster kommer att få bra kvalité och prisvärd städning. Samtidigt som de även hjälper oss att ordna arbete för människor som ofta har det svårt? att ta sig in på arbetsmarknaden. De som anlitar oss kommer alltid att mötas av en hög servicegrad, oavsett om det är? städning, konsultation, utbildningar eller fastighetsskötsel.”

Hemsida: www.stadkvalite.se
Adress: Hjortstigen 18, 974 53 Luleå

Omdöme Städkvalite´

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Städkvalite´ i Luleå? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (5 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Luleå och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Luleå som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Städkvalité i Norr AB, 6.0 out of 10 based on 5 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes