Städkedjan

Info: Städkedjan är mer än ett städbolag. Här talar vi snarare om en helhetsresurs inom allt som har med städning och trivsel på kontoret att göra. Förutom att beställa kontorsstädning i Helsingborg av Städkedjan kan de även bistå dig med en rad andra viktiga “kringtjänster”. Exempelvis kan de leverera fruktkorgar och erbjuda kaffemaskiner, men även mer ovanliga tjänster såsom vaktmästeri och löpande förbrukningsmaterial till kontorets förnödenheter. Oavsett vilken tjänst du är i behov av, levererar Städkedjan professionalism och kvalitet i alla avseenden. Ett stort företag med ett personligt engagemang. Städkedjan är därtill auktoriserad Serviceentreprenör, har trippel-A kredit och är certifierade enligt ISO 9001:2008. Om sina städtjänster och kundfilosofi skriver man såhär på sin hemsida:

“Städkedjan har sedan bildandet 1979 blivit ett fullserviceföretag inom städservice. […] Städkedjan samarbetar med drygt 600 kunder och sysselsätter cirka 300 personer. Flera av våra kunder har varit med lika länge. Det tror vi har att göra med att de värdesätter en ren och snygg arbetsplats, men även en personlig relation. Genom att fortlöpande göra kvalitetskontroller och föra en dialog med våra kunder vet vi vad vi ska förändra eller förbättra.”

Adress: Viktoriagatan 6, 252 29 Helsingborg
Hemsida: www.stadkedjan.se

Omdöme Städkedjan

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Städkedjan i Helsingborg? Då vill vi gärna veta dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Helsingborg och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Helsingborg som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Städkedjan, 7.3 out of 10 based on 4 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes