Städjouren i Karlstad

Info: Kvalitet, kundfokus och närhet (eller som det står på hemsidan “vi är snabba från ord till handling”) gör Städjouren till ett högst adekvat val om du söker efter ett etablerat företag som kan sköta er kontorsstädning i Karlstad. I detta sammanhang innebär “etablerat” att Städjouren har över 20 års erfarenhet av sina tjänster och en referensbank med massor av nöjda kunder genom åren. Förutom kontorsstädning i Karlstad med omnejd erbjuder Städjouren ett flertal andra tjänster för företagskunder och privatkunder såsom exempelvis butiksstädning, byggstädning, flyttstädning, fönsterputs och golvvård.

Citat från hemsidan:

“Tack vare att vi är ett mindre företag har vi möjlighet att erbjuda närhet till kunderna, vi kan snabbt gå från ord till handling. Kvalitetsuppföljning hos kunderna är en viktig uppgift för oss, då vi vill måna om att kunden ska känna sig trygg i sitt val av oss som städentreprenör.”

Hemsida: www.stadjouren.nu
Adress: Norra Allén 1, Karlstad

Omdöme Städjouren Karlstad

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Städjouren i Karlstad? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Karlstad och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Kalmar som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Städjouren i Karlstad, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes