Städexpressen Lund

Info: Städexpressen i Lund är ett etablerat och välrenommerat företag (finns gott om kundreferenser att överblicka på hemsidan) som erbjuder kontorsstädning i Lund med omnejd, men även i Malmöregionen. Generösa kundgarantier, hög kvalitet i utförandet, välutbildad och engagerad personal, samt flexibla lösningar är några av ledorden när du vänder dig till Städexpressen. Det ska också påpekas att Städexpressen även erbjuder en så kallad “prova-på-möjlighet” där man kan få en provstädning från bolaget innan man bestämmer sig. Företaget har därtill en rad andra städtjänster och kringtjänster att välja mellan. Bland annat kan man även leverera fruktkorgar till kontoret. Såhär skriver företag på hemsidan om sin kontorsstädning:

“De flesta människor tillbringar mer än hälften av sin vakna tid på arbetet. Vad kan väl då vara viktigare än att ha en fräsch arbetsplats? Ett rent kontor innebär minskad risk för allergier och sjukdomar men också en ökad trivsel för dig och din personal.”

Hemsida: www.stadexpressen.nu
Adress: Skarpskyttevägen 7, 226 42 Lund

Omdöme Städexpressen

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Städexpressen i Lund? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta.
Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.3/10 (117 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Lund och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Lund som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Städexpressen Lund , 2.3 out of 10 based on 117 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes