Städ Kraft AB

Info: Bred kompetens, trygghet och en vältutbildad personal – det är några av fördelarna med att anlita Städkraft i Helsingborg för din konstorsstädning. Städ Kraft är också en relativt stort företag med branschmått mätt och har lång erfarenhet av flexibla och kostnadseffektiva lösningar för kontorsstädning i Helsingborgs-och Malmöregionen. I övrigt erbjuder Städkraft flera andra professionella städtjänster, såsom flyttstädning, trappstädning, golvvård, men också fabriksstädning, industristädning, maskinkurning och högtryckstvättning. Företaget har trippel-A kredit. Kontor finns i både Helsingborg och Malmö. Stjädtjänsterna riktar sig främst till företag, fastighetsbolag samt kommun och landsting.

Angående tjänsten för konstorsstädning skriver Städ Kraft såhär på hemsidan:

“Genom att sköta och underhålla ert kontor kan du höja säkerheten och trivseln på din arbetsplats. När våra kunder anlitar oss för kontorsstädning förväntar de sig en välstädad arbetsmiljö. Vi är flexibla och anpassar oss helt efter dina önskemål. Du ska lägga 100% energi på ditt jobb. Vi ordnar städningen.”

Adress: Trosshalaregatan 2, 252 67 Helsingborg
Hemsida: www.stadkraft.se

Omdöme Städ Kraft

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Städ Kraft AB i Helsingborg? Då vill vi gärna veta dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Helsingborg och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Helsingborg som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Städ Kraft AB, 6.0 out of 10 based on 2 ratings