Södertälje

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Södertälje. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Det finns gott om alternativ för dig som letar efter en duktig städfirma – inte minst någon kan sköta ditt företags lokalvård. Enklast är att använda vår offertförmedling här ovanför. På den här sidan är det vår ambition att samla städ-och servicebolagen som är lite extra skickliga på det här med kontorsstäd. Har du några egna tips på bra alternativ är du alltid välkommen att kontakta oss med dina förslag. Du kan även hitta relevanta städbolag på sidorna om kontorsstädning Stockholm och Huddinge.

Service, kvalitet och en nära relation med kunden är tre av de styrande ledorden för detta Södertäljeföretag. Tjänsterna spänner över ett brett spektrum av kompetenser och kundklientelet återfinns både bland privatkunder som företagskunder; däribland ingår givetvis kontorsstädning i Södertälje. En annan given kvalitetsstämpel för Junnifart är certifieringen av Almega Serviceentreprenörerna. I korthet innebär detta att du som kund kan vara säker på att företaget levererar en städservice av professionell kvalitet.

Läs mer om Junnifart i Södertälje.

Evas Hemservice är ett litet, personligt och flexibelt städ-och servicebolag med fokus på kvalitet och kundservice. För dig som letar efter en resurs för städhjälp har Evas Hemservice en enkel och heltäckande tjänst; du står för dammsugare och rengöringsmedel och sedan fixar Evas Hemservice resten. Frekvensen på städning går att anpassa.

Läs mer om Evas Hemservice.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes