Skellefteå

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Skellefteå. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

På den här sidan hittar du professionella städbolag och städare som erbjuder kontorsstädning i Skellefteå med omnejd. Tycker du att vi har missat något städbolag i listan här nedanför som är extra duktiga på det här med att städa kontorslokaler? Tipsa oss gärna om fler bra alternativ!

Nolabackens Städ

Info: Bred kompetens, stor erfarenhet av olika städtjänster åt såväl privatkunder som företag, fokus på en god städekonomi för kunderna – där har du några av ledmotiven för Nolabackens Städ. Ett annat givet inslag i verksamheten är att leverera en professionell och prisvärd städning. Med Nolabackens Städ kan du som företagare känna dig trygg med att arbetet blir rätt utfört på dina villkor.

Läs mer om Nolabackens Städ.

Miljöstäd


Miljöstäd är en städfirma som ställer stora krav på sig själv. Vad gäller kontorsstädning i Skellefteå yttrar detta sig i ambitionen att vara mer än “bara” ett städbolag. Förutom att erbjuda en professionell och prisvärd kontorsstädning står även tjänster såsom “blomskötsel”, “fastighetsskötsel” och “fruktservice” med på listan – bland annat. Här talar vi med andra ord om en utmärkt resurs för dig som företagare.

Läs mer om Miljöstäd.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes