SESO Städservice Uddevalla

Info: SESO Städservice har en synnerligen rik palett med tjänster för företag och är specialister på allt som har med företagsservice och specialrengöring att skaffa. Är du i behov av en långsiktig, trygg och proffsig lösning vad gäller konstorsstädning i Uddevalla kan du lugnt vända dig till SESO. Med över 19 år i branschen är det ingen förhävelse att påstå att SESO kan det här med städning i såväl stort som litet format. De flesta av SESO:s kunder är kontraktskunder och vill du bli en av dem så är det bara att ta första kontakten idag!

Citat från hemsidan:

“Vår framgångsfaktor är och kommer alltid att vara personalen. Personalen är vår absolut viktigaste resurs med sin kompetens och serviceanda. Personalstyrkan består idag av ett 60-tal anställda som med sina specialkunskaper kompletterar varandra och bildar effektiva team”

Hemsida: www.seso.se
Adress: Majorebergsvägen 2, 451 75 Uddevalla

Omdöme av SESO Städservice

Har du erfarenhet av kontorsstädning från SESO Städservice i Uddevalla? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (5 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Uddevalla och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Uddevalla som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

SESO Städservice Uddevalla, 5.2 out of 10 based on 5 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes