Rent AV i Skåne

Info: Kvalitetstänkande, lång erfarenhet och kunskap – där har ni tre av hörnstenarna i detta städbolags verksamhet. Söker du en långsiktig städpartner som kan ta hand om er kontorsstädning i Malmö, är Rent Av ett utmärkt val. Här får du professionalism, precision och en lokalvård med avstamp i en personal som verkligen kan sin bransch. Rent konkret innebär detta exempelvis att personalen är utbildade enligt SRY:s krav, som innefattar kunskaper om material, kemi, miljöbelastning och mycket annat som är nödvändigt för en hälsosam, fräsch och rengörande lokalvård.

Citat från hemsidan:

“Med vår hjälp får ni en ren och fräsch inomhusmiljö på ert företag som ger en ökad tvivsel bland kunder och anställda samt minskar sjukfrånvaron. Med effektiva städmetoder och vår motiverade personal kan vi garantera att ni blir nöjda med oss. Vi skapar ett arbetsschema som är unikt för varje objekt där varje detalj i städningen finns inlagt, allt för att få en fungerande rutin.”

Hemsida: www.rentav.nu
Adress: Agnesfridsvägen 194, 213 75 Malmö

Omdöme Rent AV i Skåne

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Rent AV i Skåne? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (6 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Malmö och få en överblick på alla städbolag.
Fler städresurser i Malmö som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Rent AV i Skåne, 6.8 out of 10 based on 6 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes