Rengörare Näslund

Info: Lång erfarenhet, nöjda kunder och enkla, flexibla tjänster – låter det som viktiga kompetenser för en städfirma som utför kontorsstädning i Stockholm? Är svaret ja på den frågan ska du definitivt titta lite närmare på vad Rengörare Näsland har att erbjuda. Därtill är det här en städfirma som verkligen kan argumentera för ett ständigt och seriöst kvalitetsarbete. Rengörare Näslund är exempelvis Auktoriserad Service-entreprenör, har flera ISO-certifieringar och är dessutom medlem i Sveriges Städentreprenörers Förbund, SSEF. Du kan alltså känna dig trygg med att detta företag inte är någon dagslända i städbranschen. Tvärtom har man under flera års tid byggt upp en ständigt återkommande resursbank med nöjda kunder.

Citat från hemsidan:

“Vi vet att kontorsmiljön har en positiv inverkan på dina medarbetare och deras arbete. Att en ren och behaglig miljö hjälper dem att koncentrera sig på sina arbeten, ökar trivseln och minskar frånvaron. Inte minst vet vi att du har bättre saker för dig än att oroa dig för kvaliteten på städningen”

Hemsida: www.rengorarenaslund.se
Adress: Ingemarsgatan 1A, 102 40 Stockholm

Omdöme Rengörare Näslund

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Rengörare Näslund? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.6/10 (16 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Stockholm och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Stockholm som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

Andra relaterade sidor är listan med städbolag på kontorsstädning Huddinge och Gävle.

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Rengörare Näslund , 4.6 out of 10 based on 16 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes