Promiljö Stockholm

Info: Promiljö i Stockholm är ett städbolag som verkligen ställer höga krav på sig själva. Devisen är att kunderna ska få “mer städning per krona” utan att för den sakens skulle behöva kompromissa med vare sig flexibilitet, närhet till kund eller andra viktiga faktorer. Kort och gott: Promiljö tar sitt uppdrag att leverera toppklassig kontorsstädning i Stockholm på högsta allvar. Inte minst visar detta sig i att Promiljö har förstått att en bra lokalvård av kontorslokaler eller affärslokaler handlar om att skapa ett värde: att ren, fräsch och trivsam miljö skapar förutsättningar för ett effektivt och inkomstbringande arbetsklimat. Du kan läsa mer om denna “filosofi” på företagets hemsida.

Citat från hemsidan:

“Att investera i professionell kontorsstädning hjälper er att bli nummer 1! Vi vet att ni bryr er om ert företags profil och era medarbetare. Ni investerar i ert varumärke och satsar på er personal och deras arbetsmiljö. Allt detta bidrar till att göra er framgångsrika inom ett område.”

Hemsida: www.promiljo.se
Adress: Brovägen 9, Stocksund, Stockholm

Omdöme Promiljö Stockholm

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Promiljö i Stockholm ? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Stockholm och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Stockholm som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Promiljö Stockholm, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes