PIMA i Halmstad

Info: Letar du efter en kontorsstädning i Halmstad och prioriterar professionalism, erfarenhet och kvalitet i utförandet. Då ska du kontakta PIMA Städ och Rengöring. Detta är ett relativt stort bolag i branschen för service och företagetstjänster, representerade med ett regionkontor i Halmstad, men finns även på flera orter runt om i Sverige. Företaget är Auktoriserad Serviceentreprenör och medlem i Almega Tjänsteföretagen. Förutom städning och dylika tjänster är företaget även verksamma inom bemanningsbranschen.

Citat från Hemsidan:

“PIMA Städ & Rengöring levererar kompletta tjänster för städning och rengöring till industrier och fastighetsägare i samtliga tre storstadsregioner. Från vanlig trapp- och kontorsstädning till kvalificerad sanering och kundanpassade system för kliniskt rena rum och processer. Sedan en tid tillbaka har även du som privatperson tillgång till prisvärda städtjänster som uppfyller höga krav på renhet och personlig service.”

Hemsida: www.pima.se
Adress: Gjutaregatan 12, 302 62 Halmstad

Omdöme PIMA Städ & Rengöring

Har du erfarenhet av kontorsstädning från PIMA Städ & Rengöring i Halmstad? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (7 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Halmstad och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Halmstad som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

PIMA i Halmstad, 6.7 out of 10 based on 7 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes