Perfekt Städ

Info: A & Co Perfekt Städ i Malmö är ett städbolag som verkligen gör skäl för sitt namn. Med personlig kundfokus i alla städtjänster är det här en städfirma som levererar kontorsstädning för en superfräsch arbetsmiljö. Behöver du kontorsstädning i Malmö en gång i vecken eller varje dag fixar är Perfekt städbolaget att beakta…och kontakta. Just nu erbjuder företaget dessutom en gratis provstädning. Detta är med andra ord ett utmärkt tillfällen att anlita en städfirma som själva får bevisa vad de går för innan du bestämmer dig! Såhär skriver Perfekt Städ i Malmö själv angående sin kontorsstädning:

“Eftersom vi är flexibla, så anpassar vi oss givetvis efter era behov och önskemål. Vi kan även ta hand om inköp av t ex toalettmaterial, sköta era växter eller tvättning av textilier. Vårt mål är att göra våra kunder självklart nöjda till 100% !”

Adress: N. Grängesbergsgatan 5, 214 44 Malmö
Hemsida: www.perfektstad.se

Omdöme Perfekt Städ

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Perfekt Städ i Malmö? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Malmö och få en överblick på alla städbolag.
Fler städresurser i Malmö som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Perfekt Städ, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes