Pensionärspoolen Karlstad

trygg-kalmar-stadningPensionärspoolen är ett rikttäckande Franchiseföretag som erbjuder så kallad seniorbemanning inom en rad olika tjänster, framförallt inom Rut och Rut-uppdrag. Företaget är välkända för sin kvalitet, samtidigt som man är väldigt prisvärda. Vill du ha hjälp med städservice i Karlstad kan du tryggt vända dig till Pensionärspoolen och få förslag på olika upplägg. Hemstädning är ett av de vanligaste uppdragen, men man kan även leverera ett brett spektrum av andra städtjänster.

Citat från hemsidan:

“Våra tjänster för privatpersoner kan innebära allt ifrån handling, städning och dagishämtning till målning, snickeri och olika hushållsnära tjänster. Som privatperson betalar du endast 50% av arbetskostnaden genom det så kallade husavdraget. I detta ingår hushållsnära tjänster & ROT-arbeten.”

Hemsida: Klicka här för att gå direkt till sidan
Epost: karlstad@pensionarspoolen.se

Omdöme

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Pensionärspoolen i Karlstad? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Karlstad och få en överblick på alla bolag.
Fler aktörer i Karlstad:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Pensionärspoolen Karlstad, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes