Patex Team Kalmar

Info: Kvalitetsmedvetenhet, säkerhet och ansvar – där har du de tre viktigaste ledstjärnorna när Patex Team erbjuder sina tjänster åt företag. Är du på jakt efter en aktör med goda kundreferenser för kontorsstädning i Kalmar kan du tryggt vända dig åt Patex Team. Här får du en helhetslösning för dina städbehov på kontoret, och du kan alltid vara säker på att städningen blir utförd på ett professionellt och tillfredställande sätt. Patex jobbar med kontinuerlig uppföljning och feedback av sina städuppdrag, vilket säkerställer att du som kund blir nöjd med tjänsterna. Företaget använder nästan enbart Svanenmärkta produkter i sin verksamhet, är medlemmar i Almega (Svenskt Näringsliv) och ar avtal med Fastighetsanställdas förbund.

Citat från hemsidan:

“Till kontorsstädning har vi rätt personal och rätt utrustning för jobbet. Vi arbetar miljömedvetet med skonsamma och nedbrytbara rengöringsmedel som exempelvis SWEEP och Rapsodine. För att underlätta för er personal kan vi även hjälpa er med inköp av förbrukningsvaror som t.ex. toalettpapper.”

Hemsida: www.patexteam.com
Adress: Wismarsv. 3, 393 56 Kalmar

Omdöme av Patex Team

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Patex Team i Kalmar? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står

för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Kalmar och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Kalmar som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Patex Team Kalmar, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes