Östersund

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Östersund. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

På den här sidan hittar du städbolag som offererar kontorsstädning i Östersund med omnejd. Känner du till någon städfirma eller städare som inte finns med här? Då kan du kontakta oss med dina tips. Driver du ett eget städbolag är du välkommen att registrera er hemsida.

Midcare Städ

Info: Att beställa städhjälp hos Midcare är inga konstigheter. Tvärtom har Midcare Städ i Östersund ett brett utbud av städtjänster att erbjuda både privata kunder, och företagetskunder. Söker du efter en flexibel och serviceinriktad aktör som kan ordna din kontorsstädning i Östersund är Midcare ett ypperligt alternativ. Läs mer om Midcare Städ.

Info: De som anlitar anCula är företag som förstår att de ska överlåta städningen till proffs och lägga energin på det de är duktiga på. Så beskriver en av de anställda varför du som företagare ska beställa kontorsstädning i Östersund av Ancula Sverige AB. Men det finns förstås fler argument. Ett av de viktigaste är pålitlighet och flexibilitet. Ancula har idag massor av nöjda kunder i sin referensbank och du som företagare kan alltid känna dig trygg med. Läs mer om Ancula Sverige AB.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes