Örnsköldsvik

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Örnsköldsvik. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Här samlar och listar vi städfirmor som erbjuder städservice på kontor, men för att få förslag är det enklast om du använder vår offerttjänst. Några egna tips på duktiga aktörer eller städare som är lite extra skickliga på det här med att städa kontorslokaler? Skicka ett meddelande eller registrera din firma.

AB Proffser

Certifierade enligt PRYL:s standard för lokalvård, med över 10 års erfaranhet och ett track record med massor av nöjda, återkommande kunder gör AB Proffser verkligen skäl för sitt namn. Vilket givetvis är ett epitet som även gäller för kontorsstädning i Örnsköldvik. Här får du erfaren och behovsanpassad hjälp att fräscha upp ditt kontor och göra det skinande rent, samtidigt som du i lugn och ro kan ägna dig åt annat. Läs mer om AB Proffser

Skurgumman Allservice

Ett brett utbud av professionella städtjänster för såväl företag som privatpersoner – så kan man beskriva Skurgumman Allservice i Örnsköldsvik. Oavsett vilken tjänst du är i behov av kan du räkna med ett utförande som andas erfarenhet och precision. Detta är också en städfirma med lång erfarenhet och söker du efter en stärfima som kan fixa din kontorsstädning i Örnsköldsvik är Skurgumman ett utmärkt val. Läs mer om Skurgumman Allservice.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes