Örebro

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Örebro. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Söker du efter en städfirma som kan ta hand om ert kontorsstäd i Örebro? Använd vår offertförmedling här ovanför. På den här sidan listar vi även städbolag med erfarenhet av företagstjänster inom städsektorn. Har du själv tips på duktiga städfirmor är du alltid välkommen att kontakta oss.

TS Lokalvård

Det vore inte att förghäva sig om vi påstod att TS Lokalvård i Örebro tillhör en av landets absolut mest välrenommerade och uppskattade städbolag. Och för dig som letar efter en resurs för konstorsstädning i Örebro är TS Lokalvård en given resurs att överväga. Spelar ingen roll om ni är ett litet företag eller ett stort kontorskomplex; TS Lokalvård hittar en bra lösning för just era behov.

Läs mer om TS Lokalvård

Bernhardson Städ

Här har vi ett familjeföretag i andra generationen med över 20 års erfarenhet av städuppdrag och tillika kontorsstädning i Örebro med omnejd. Det är med andra ord ingen överdrift i att påstå att detta är en städfirma med såväl kompetens som erfarenhet. Bernhardson Städ bedriver även ett kontinuerligt miljöarbete i verksamheten.

Läs mer om Bernhardson Städ

Powered by WordPress. Designed by WooThemes