One Service Bygg & Städ

Info: För dig som är på jakt efter kontorsstädning i Linköping och som vill ha hög kvalitet till bra pris, är One Service Bygg & Städ i Linköping definitivt en resurs att beakta. Just nu ges en förmånlig 25% rabatt de första 2 månaderna om du beställer kontorsstädning. I denna service ingår allt som kan förväntas av en professionell städjänst av sagda slag. Det kan också vara bra att veta att One Service lämnar en så kallad kvalitetsgaranti på sina jobb. Som du säkert kan räkna ut innebär detta att man garanterar att du bli nöjd som kund. Om denna kvalitetsgaranti för just kontorsstädning skriver företaget såhär på hemsidan:

“Kvalitetsgaranti innebär att du kan vara säker på att vi tar fullt ansvar för vårt arbete. […] När vi genomfört vår första….kontorsstädning… hos ditt företag får du ett samtal från oss där vi säkerställer att allt har fungerat som det ska.”

Adress: Luftvärnsgatan 20, 587 34 Linköping
Hemsida: www.oneservice.se

Omdöme One Service Bygg & Städ

Har du erfarenhet av kontorsstädning från One Service Bygg & Städ i Linköping? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (4 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Linköping och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Linköping som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

One Service Bygg & Städ, 6.3 out of 10 based on 4 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes