Nolabackens Städ

Info: Bred kompetens, stor erfarenhet av olika städtjänster åt såväl privatkunder som företag, fokus på en god städekonomi för kunderna – där har du några av ledmotiven för Nolabackens Städ. Ett annat givet inslag i verksamheten är att leverera en professionell och prisvärd kontorsstädning i Skellefteå. Med Nolabackens Städ kan du som företagare känna dig trygg med att arbetet blir rätt utfört på dina villkor – och att du kan ägna dig åt affärerna i lugn samtidigt som ditt kontor blir renare och fräschare än någonsin.

Citat från hemsidan angående företagtjänsterna:

“Vi utför kvalitétsstädning med noggrannhet för att hålla er arbetsplats rent, funktionellt och trivsamt. Vi tillför nya tjänster hela tiden, så fråga gärna om en önskad tjänst så kommer vi att undersöka möjligheterna att tillhandahålla denna.”

Hemsida: www.nolabackenstad.se
Adress: Östra Nygatan 104, 931 35 Skellefteå

Omdöme Nolabackens Städ

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Nolabackens Städ i Skellefteå? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Skellefteå och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Skellefteå som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Nolabackens Städ, 6.5 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes