Miljöstäd AB

Info:
Miljöstäd i Skellefteå är en städfirma som ställer stora krav på sig själv. Vad gäller kontorsstädning i Skellefteå yttrar detta sig i ambitionen att vara mer än “bara” ett städbolag. Förutom att erbjuda en professionell och prisvärd kontorsstädning står även tjänster såsom “blomskötsel”, “fastighetsskötsel” och “fruktservice” med på listan – bland annat. Här talar vi med andra ord om en utmärkt resurs för dig som företagare – anlita Miljöstäd så kan du lugnt sköta affärerna och lämna städningen och kontorstriveln till proffsen.

Citat från hemsidan:

“Med stor erfarenhet gällande städning för företag och organisationer erbjuder vi det där lilla extra till våra kunder på företagssidan. Vi hjälper er med att få en mer effektiv vardag så ser vi fram emot att kunna erbjuda följande tjänster utöver just städningen.”

Hemsida: www.miljostadnorrland.com
Adress: Nålvägen 3, 931 57 Skellefteå

Omdöme Miljöstäd AB

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Miljöstäd AB i Skellefteå ? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (80 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Skellefteå och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Skellefteå som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Miljöstäd AB , 3.0 out of 10 based on 80 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes