Midcare Städ

Info: Att beställa städhjälp hos Midcare är inga konstigheter. Tvärtom har Midcare Städ i Östersund ett brett utbud av städtjänster att erbjuda både privata kunder, och företagetskunder. Söker du efter en flexibel och serviceinriktad aktör som kan ordna din kontorsstädning i Östersund är Midcare ett fullgott alternativ. Ett rent resultat, ett trevligt bemötande, generös tillgänglighet och städgaranti är ett par andra argument för att vända sig till Midcare. Du kan välja mellan städning en gång i veckan, varannan vecka, eller mer frekvent vid behov.

Vi tillämpar främst abonnemangsstädning vilket betyder att ni får städning exempelvis varje vecka, varannan eller det vi kommer överrens om. Ni ser till att dammsugare finns samt förbrukningsmaterial så som avfallspåsar och dylikt.

Hemsida: www.midcare.se
Adress: Stenhuggargränd 15, 831 51 Östersund

Omdöme av Midcare Städ

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Midcare Städ i Östersund? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Östersund och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Östersund som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Midcare Städ, 8.5 out of 10 based on 2 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes