Malmö

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Malmö. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

För dig som är på jakt efter ett städbolag som kan sköta din kontorsstädning i Malmö, så rekommenderar vi först och främst vår offertförmedling. Då får du snabbt prisförslag från flera olika aktörer, och kan välja själv vem du tycker passar bäst. Du hittar även fler förslag på städfirmor i skåne för kontorsstädning Helsingborg och Kristianstad.

Städpoolen

Städpoolen i Malmö AB är ett professionellt och erfaret städföretag med stor kompetens inom bland annat kontorsstädning. Anställer du Städpoolen kan du helt enkelt förvänta dig en kontorsstädning utförd av proffs. Städpoolen har vidare lång erfarenhet av ett brett utbud av städuppdrag.
Läs mer om Städpoolen.

A & CO Perfekt Städ

A & Co Perfekt Städ i Malmö är ett städbolag som verkligen gör skäl för sitt namn. Med personlig kundfokus i alla städtjänster är det här en städfirma som levererar kontorsstädning för en superfräsch arbetsmiljö. Behöver du kontorsstädning i Malmö en gång i vecken eller varje dag fixar är Perfekt städbolaget att beakta…och kontakta.

Läs mer om Perfekt Städ.

Rent AV i Skåne

Kvalitetstänkande, lång erfarenhet och kunskap – där har ni 3 av hörnstenarna i detta städbolag. Söker du en långsiktig städpartner som kan ta hand om er kontorsstädning i Malmö, är Rent Av ett utmärkt val. Här får du professionalism, precision och en lokalvård med avstamp i en personal som verkligen kan sin bransch. Rent konkret innebär detta exempelvis att personalen är utbildade enligt SRY:s krav. Läs mer om Rent AV i Skåne.

Ett par saker att tänka på innan du beställer städning till kontoret

Har du surfat runt på nätet och sökt efter städbolag som kan offererar kontorsstädning i Malmö har du sannolikt noterat minst en sak. Att det finns många firmor att välja mellan. Frågan blir förstås hur man väljer, och vad man bör tänka på.

Ett viktigt råd om du vill ta in offerter från flera städbolag (vilket vi brukar rekommendera, inte minst om du ska skriva kontrakt på städning under en längre tidsperiod) är att noga specificerar vad städuppdraget är tänka att inkludera. Och detta är inte enbart för städbolaget skull, utan snarare en förutsättning för att du ska kunna jämföra offert, priser och olika alternativ på ett objektivt sätt.

Som man ropar, får man svar” är en sentens som i allra högsta grad är sann när man tar in offerter. Kort sagt: ju mer specifik och strukturerad din offertförfrågan är, desto enklare kommer det vara för städbolaget att sätta ett rättvisande, preliminärt pris på din förfrågan.

Kolla upp vem du har att göra med.
Det är också viktigt att undersöka vem du har att göra med. Branschen för städtjänster omsätter miljardbelopp, och tyvärr drar stora branschen även till sig fiskar av sämre sort. Du kan undvika dessa genom att lägga lite extra möda på att kolla upp referenser, ekonomisk status, gällande försäkringar och, inte minst, att företaget verkligen är momsregistrerat och verksamt i Sverige.

Du kan läsa mer om vad som ingår i en “normal” kontorsstädning i vårt inlägg checklista kontorsstädning. Du hittar även en del mattnyttiga tips i vårt inlägg om Städa kontoret själv eller skriva kontrakt med städbolag?

Powered by WordPress. Designed by WooThemes