Maid Hemservice

Info: Ett heltäckande utbud av hushållsnära- och företagstjänster. Så beskriver Maid Hemservice sin verksamhet med några få kort ord. Rent geografiskt är företaget verksamt i Luleå (huvudkontoret ligger här), Gävle/Sandviken och Skellefteå med omnejd. För dig som behöver en kompetent och erfaren aktör att ta hand om din kontorsstädning i Luleå är det här en ytterst erfaren aktör. Maid Hemservice kan ta hand om all slags lokalvård på ditt företag, och du kan känna dig trygg med att du får högsta kvalitet och bästa service för varenda krona. Idag har företaget ett förtital anställda och en diger lista med nöjda kundreferenser.

Citat från hemsidan angående företagstjänsterna:

“Maid Hemservice erbjuder anpassade service- och städabonnemang till ditt företag. Vi tar hand om all lokalvård i butikslokaler, kontor och andra verksamhetsutrymmen. Tillsammans sätter vi ihop ett städprogram efter era önskemål och behov. Oavsett storlek på lokalen ser vi till att den alltid befinner sig i toppskick.”

Hemsida: www.maidhemservice.se
Adress: Ostrongatan 2B, 971 03 Luleå

Omdöme Maid Hemservice

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Maid Hemservice i Luleå? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Luleå och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Luleå som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Powered by WordPress. Designed by WooThemes