Lund

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Lund. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Söker du efter ett städbolag eller en städare som kan fixa din kontorsstädning? På den här sidan är det vår ambition att lista Lunds vassaste resurser för företagsstädning och kontorsservice. Har du själv några tips på duktiga aktörer är du välkommen att kontakta oss. Du kan även hitta fler relevanta städbolag i skåne på sidorna för kontorsstädning Malmö och Helsingborg.

Hemservice2

Hemservice2 är ett företag med säte i Lund som specialiserat sig på hushållsnära tjänster, och har sedan starten 2008 vuxit till ett av lundaregionens största företag inom sin nisch.

Är du på jakt efter ett seriöst och kompetent företag som kan fixa din kontorsstädning i Lund är Hemservice2 ett utmärkt val. Med ledstjärnor såsom kundorientering och ständigt kvalitetsarbete kan du förvänta dig ett rent och fräscht kontor och ett trevligt bemötande.

Läs mer om Hemservice2.

Städexpressen

Städexpressen i Lund är ett etablerat och välrenommerat företag (finns gott om kundreferenser att överblicka på hemsidan) som erbjuder kontorsstädning i Lund med omnejd, men även i Malmöregionen. Generösa kundgarantier, hög kvalitet i utförandet. välutbildad och engagerad person, samt flexibla lösningar är några av ledorden.

Läs mer om Städexpressen.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes