Luleå

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Luleå. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

På den här sidan listar vi professionella och prisvärda städbolag som erbjuder kontorsstädning i Luleå med omnejd. Hör gärna av dig med tips till oss om du har några egna förslag på städfirmor som är lite extra skickliga och prisvärda på att städa kontor.

Maid Hemservice

Ett heltäckande utbud av hushållsnära- och företagstjänster. Så beskriver Maid Hemservice sin verksamhet med några få kort ord. Rent geografiskt är företaget verksamt i Luleå (huvudkontoret ligger här), Gävle/Sandviken och Skellefteå med omnejd. För dig som behöver en kompetent och erfaren aktör att ta hand om din kontorsstädning i Luleå är det här en ytterst erfaren aktör. Maid Hemservice kan ta hand om all slags lokalvård på ditt företag. Läs mer om Maid Hemservice.

På många sätt är Städkvalité i Luleå ett unikt företag. Själva verksamheten är förhållandevis nystartad (2010), men grundaren av företaget har över 30 års erfarenhet i branschen. Detta är också ett service och städföretag som lägger vikt vid socialt ansvar på ett väldigt konkret sätt, och öppnar upp för en större mångfald på arbetsmarknaden. För dig som sannolikt är här för att leta efter ett företag i Luleå som kan sköta städningen av ditt kontor, är detta en perfekt aktör att vända sig åt. Läs mer om Städkvalitet Luleå.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes