Linköping

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Linköping. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Letar du efter en städfirma för hjälp med kontorsstädning i Linköping? Vare sig ni är ett stort eller litet företag är det vår ambition att lista de mest prisvärda och kompetenta städbolagen på den här sidan. Har du några egna tips på duktiga städfirmor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ekonomistäd i Linköping

För dig som letar efter kontorsstädning i Linköping är Ekonomistäd ett utmärkt val. Här får du erfarenhet, flexibilitet, trygghet och toppservice till bra priser. Ekonomistäd har därtill ett brett utbud av städjänter även för butiker och affärsrörelser som inte nödvändigtvis är ett kontor.
Läs mer om Ekonomistäd.

One Service Bygg & Städ

För dig som är på jakt efter städhjälp och som vill ha hög kvalitet till bra pris, är One Service Bygg & Städ i Linköping definitivt en resurs att beakta. Just nu ges en förmånlig 25% rabatt de första 2 månaderna om du beställer kontorsstädning. I denna service ingår allt som kan förväntas av en professionell städjänst av sagda slag.
Läs mer om One Service.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes