LB Städ

Info: Erfarenhet och prisvärda tjänster är två viktiga komponenter när man som företagare letar efter kontorsstädning. För dig som residerar i Kalmar Län och följaktligen letar efter ett företag som kan sköta din kontorsstädning i Kalmar, är det en god ide´ att konktakta LB Städ. För det första är det här en städfirma som funnits i tolv år, vilket i sig är en given kvalitetsstämpel. För det andra är LB Städ måna om att skapa långsiktiga och nära kundrelationer, vilket innebär att du som företagare kan ägna dig åt affärerna medan LB Städ sköter städningen efter dina behov. Till övriga tjänster hör också golvvård, byggstädning, fönsterputs och flera andra kompetenser.

Citat från hemsidan:

“En ren omgivning skapar bättre möjligheter till att trivas. På LB Städ i Kalmar skapar vi rena lösningar för dig eller ditt företag. Som din städfirma sköter vi allt från din stora flyttstädning av ditt hem till en välbehövlig kontorsstädning av arbetsplatsen.”

Hemsida: www.lbstad.se
Adress: Rigavägen 2A, 393 56 Kalmar

Omdöme av LB Städ

Har du erfarenhet av kontorsstädning från LB Städ i Kalmar? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Kalmar och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Kalmar som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

LB Städ, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes