Kvalitetsstäd i Kungsbacka

Info: Det är ingen överdrift att kalla Kvalitetsstäd för specialister på kontorsstädning i Kungsbacka. Snarare är det här precis vad företaget sysslar med. Kontorsstädning. I Kungsbacka med omnejd. Vilket man idag har 24 års erfarenhet av! Har talar vi alltså om ett städbolag med specifik fokus på just företagetskunder. Förutom städning av kontor och företagsfaciliteter innefattar tjänsteutbudet storstädning, fönsterputsning, trappstäppning och professionell golvvård. Kvalitetsstäd jobbar kontinuerligt med miljö och hälsa i sin verksamhet, samt för att utveckla kvaliteten. Detta innebär bland annat ständiga uppföljningar av arbetet, ett genomarbetet säkerhetstänkande, samt en verksamhet som sätter kunden i fokus.

Såhär skriver man om verksamheten och tjänsterna på hemsidan:

“Ända sedan starten 1988 har vi haft en stadig årlig tillväxt och i dag är vi glada över en personalstyrka på 17 anställda och 23 års erfarenhet av kontorsstädning.Vi har alltid haft stor omsorg om både vår kundkrets och våra anställda vilket har resulterat i väldigt låg kund- och personalomsättning – något som borgar för långsiktiga samarbeten och nöjda kunder.”

Hemsida: www.kvalitetsstad.com
Adress: Stutaliden 36, 434 79 Vallda

Omdöme Kvalitetsstäd

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Kvalitetsstäd i Kungsbacka? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (17 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Kungsbacka och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Kungsbacka som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Kvalitetsstäd i Kungsbacka, 8.2 out of 10 based on 17 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes