Kungsbacka

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Kungsbacka. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Har du några förslag på duktiga och seriösa serviceföretag är du välkommen att tipsa oss. Du hittar även fler alternativ och städbolag på kontorsstädning Göteborg och Borås.

Kvalitetsstäd Kungsbacka

Det är ingen överdrift att kalla Kvalitetsstäd för specialister på kontorsstädning i Kungsbacka. Snarare är det här precis vad företaget sysslar med. Kontorsstädning. I Kungsbacka med omnejd. Vilket man idag har 24 års erfarenhet av! Har talar vi alltså om ett städbolag med specifik fokus på just företagetskunder. Förutom städning av kontor och företagsfaciliteter innefattar tjänsteutbudet storstädning, fönsterputsning, trappstäppning och professionell golvvård. Kvalitetsstäd jobbar kontinuerligt med miljö och hälsa i sin verksamhet, samt för att utveckla kvaliteten.

Läs mer om Kvalitetsstäd

Hemreda i Kungsbacka

Hemreda är ett städföretag med utgångspunkt i Kungsbacka som har ett brett tjänsteutbud på sin städlista.

Framförallt vänder sig Hemreda till privatpersoner som behöver städhjälp i hemmet, eller support med andra hushållsnära tjänster, men också till företag som värdesätter en prisvärd städning av kontoret. Med andra ord. För dig som söker efter ett proffsigt och prisvärt alternativ för kontorsstädning i Kungsbacka är det här ett utmärkt val.

Läs mer om Hemreda.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes