Kristianstad

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Kristianstad. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

På den här sidan listar vi städföretag som erbjuder kontorsstädning i Kristianstad med omnejd. Har du egna förslag på duktiga städbolag är du varmt välkommen att skicka ett meddelande till oss.

HS Städservice

Många företag som letar efter kontorsstädning värdesätter trygghet, enkelhet och en leverantör av städservice som kan anpassa sig efter företagets specifika behov. Tillhör ni denna skara av kunder, och letar efter ett städbolag, ska ni definitivt överväga en offert från HS Städservice. Detta är vidare ett bolag med fler än 250 anställda, och finns representerade på flera orter i Sverige.

Läs mer om HS Städservice.

C4 Städkonsult

Ett medelstort företag med cirka 20 anställda och 15 år erfaranhet i branschen är två epitet för C4 Konsult i Kristianstad. Man kan alltså utan överdrift hävda att detta är ett städbolag som du kan känna dig trygg med att anlita. Vilket givetvis även gäller för dig som är på jakt efter en lösning för kontorsstädning i Kristianstad. Förutom tjänsterna för kontorsstädning ombesörjer även C4 Konsult ett flertal andra service och städtjänster för såväl privat såsom företagskunder.

Läs mer om C4 Städkonsult.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes