Karlstad

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Karlstad. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Letar du efter en städfirma? Använd vår offertförmedling här ovanför. Har du några egna tips eller förslag på städbolag att addera till denna lista, är du välkommen att kontakta oss.

Städjouren

Kvalitet, kundfokus och närhet (eller som det står på hemsidan “vi är snabba från ord till handling”) gör Städjouren till ett högst adekvat val om du söker efter ett etablerat företag som kan sköta er kontorsstädning i Karlstad. I detta sammanhang innebär “etablerat” att Städjouren har över 20 års erfarenhet av sina tjänster och en referensbank med massor av nöjda kunder genom åren.

Läs mer om Städjouren.

Städline

“Vi städar överallt” är det här städbolagets slogan. Visserligen är detta credo begränsat rent geografiskt till Karlstad med omnejd, men Städline har däremot inga begränsningar vad gäller kunder eller tjänster; vare sig du är privatkund eller letar efter kontorsstädning i Karlstad åt ditt företag, så kan du vända dig till Städline.

Läs mer om Städline.

Pensionärspoolen Karlstad

Pensionärspoolen är ett rikttäckande Franchiseföretag som erbjuder så kallad seniorbemanning inom en rad olika tjänster, framförallt inom Rut och Rut-uppdrag. Företaget är välkända för sin kvalitet, samtidigt som man är väldigt prisvärda.

Läs mer om Pensionärspoolen Karlstad.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes