Kalmar

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Kalmar. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Här samlar och sammanställer vi städbolag som erbjuder kontorsstädning i Kalmar med omnejd. Välkommen att kontakta oss med dina egna tips! Äger du själv ett städbolag i Kalmar kan du registrera din webbplats här. Letar du efter ett städbolag – använd vår offertförmedling här ovanför.

Patex Team

Kvalitetsmedvetenhet, säkerhet och ansvar – där har du de tre viktigaste ledstjärnorna när Patex Team erbjuder sina tjänster åt företag. Är du på jakt efter en aktör med goda kundreferenser för kontorsstädning i Kalmar kan du tryggt vända dig åt Patex Team. Här får du en helhetslösning för dina städbehov på kontoret, och du kan alltid vara säker på att städningen blir utförd på ett professionellt och tillfredställande sätt.

Läs mer om Patex Team i Kalmar.

LB Städ

Erfarenhet och prisvärda tjänster är två viktiga komponenter när man som företagare letar efter kontorsstädning. För dig som residerar i Kalmar Län och följaktligen letar efter ett företag som kan sköta din kontorsstädning i Kalmar, är det en god ide´ att kontakta LB Städ. För det första är det här en städfirma som funnits i tolv år, vilket i sig är en given kvalitetsstämpel. För det andra är LB Städ måna om att skapa långsiktiga och nära kundrelationer.

Läs mer om LB Städ.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes