Junnifart i Södertälje

Info: Service, kvalitet och en nära relation med kunden är tre av de styrande ledorden för detta Södertäljeföretag. Tjänsterna spänner över ett brett spektrum av kompetenser och kundklientelet återfinns både bland privatkunder som företagskunder; däribland ingår givetvis kontorsstädning i Södertälje. En annan given kvalitetsstämpel för Junnifart är certifieringen av Almega Serviceentreprenörerna. I korthet innebär detta att du som kund kan vara säker på att företaget levererar en konstorsstädning av professionell kvalitet (och överhuvudtaget att Junnifart är ett seriöst, ansvarsfullt företag som går att lita på).

Citat från hemsidan:

“Vi har verkat sedan slutet av 1996 och har haft en bra utvecklingskurva ända sedan starten. Vi skräddarsyr våra tjänster efter Era behov och vi tar alla våra uppdrag med seriositet och stor ansvar.”

Hemsida: www.junnifart.se
Adress: Klockarvägen 92 B, 151 62 Södertälje

Omdöme Junnifart Södertälje

Har du erfarenhet av kontorsstädning från Junnifart i Södertälje? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.4/10 (5 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Södertälje och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Södertälje som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Junnifart i Södertälje, 5.4 out of 10 based on 5 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes