Jönköping

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Jönköping. Välj den städfirma som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Söker du efter ett städbolag eller städare? Använd vår offertförmedling. Här nedanför hittar du även några resurser för städning av kontor och företagslokaler och försöker guide dig till rätt lösning. Har du några bra tips på städbolag är du alltid välkommen att kontakta oss.

Stormtrivs.se

Stormtrivs grundades redan i slutet av 90-talet och finns idag på flera orter i Sverige. Förutom städtjänster erbjuder man även hemtjänster av olika slag, ofta med kommunen som kund.

Här talar vi alltså om ett seriöst och väletablerat företag med många års erfarenhet i sin bransch. För dig som behöver hjälp kan det här företaget bokstavligen få dig att stormtrivas på kontoret.

Läs mer om Stormtrivs

Tidbrist.se

Tidsbrist.se är ett företag som riktar sig både till privatpersoner och företag. Precis som namnet avslöjar erbjuder man en rad tjänster inom sektorn för hushållsnära tjänster (även en del så kallade ROT-tjänster), varav kontorsstädning i Jönköping tillhör en av dessa. Vanligen erbjuds städning av kontoret en gång i veckan, men man kan givetvis kontakta Tidsbrist.se för egna önskemål, få offert och sluta avtal.

Läs mer om Tidsbrist.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes