Huddinge

glad-staderskaFå offerter på kontorsstädning i Huddinge. Välj det städbolag som passar bäst.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett prisvärt och pålitligt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Det kostar ingenting. Och du väljer själv hur du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

Här listar vi företagen som är lite extra duktiga på det här med kontorsstäd och som finns tillgängliga i Huddinge med omnejd. Du kan givetvis även kika på listan över kontorsstädning i Stockholm. Har du några egna tips på seriösa företag/städfirmor i Huddinge är du alltid välkommen att skicka oss ett meddelande.

Olsson Städ & Konsult

Kvalitet, uppföljning och flexbilitet är några av ledorden för det här etablderade och välrenommerade städbolaget med hemvist i Huddinge. Letar du efter en kompetent resurs för att städa ditt kontor i Huddinge är Olsson Städ & Konsult ett utmärkt väl. Förutom kontorsstädningen kan du företaget även lösa andra kringtjänster som golvvård, fönsterputs, entrémattor och diverse förbrukningsmaterial. Behöver du hjälp med fastighetsskötseln finns även möjligheter till detta. Läs mer om Olsson Städ & Konsult.

Hemfrid

Ett städbolag i Stockholm med synnerligen god renommé för allt som har med kontorsstädning är välkända Hemfrid. Hemfrid fixar kontorsstädningen, som de själva uttrycker saken, samma omsorg som de utför sin hemstädning. Med precision och kvalitet – här pratar vi sålunda om en prisvärd städning som andas professionalism i varje por.
Läs mer om Hemfrid

Powered by WordPress. Designed by WooThemes