HS Städservice

Info: Många företag som letar efter kontorsstädning värdesätter trygghet, enkelhet och en leverantör av städservice som kan anpassa sig efter företagets specifika behov. Tillhör ni denna skara av kunder, och letar efter ett städbolag som kan sköta er kontorsstädning i Kristianstad, ska ni definitivt överväga en offert från HS Städservice. Detta är vidare ett bolag med fler än 250 anställda, och finns representerade på flera orter i Sverige. Det ska också nämnas att företag sysslat med städtjänster sedan 1984 (!). Andra argument för att välja HS Städservice är deras ständiga arbete för att leverera tjänster av toppkvalitet. För närvarande är man Iso-certifierade för kvalite (ISO 9001) och miljö (ISO 14001), samt en auktoriserad serviceentreprenör. Företaget har dubbel A-kredit.

Citat från hemsidan om städtjänsterna:

“Vi har stor erfarenhet av städning i olika miljöer. Vi arbetar nära våra kunder vilket gör att vi snabbt anpassar oss till våra kunders krav och förväntningar.Våra åtaganden följer vi upp med regelbundna kvalitetskontroller. All kvalitetskontroller med kund dokumenteras.”

Hemsida: www.hs-stadservice.nu
Adress: Rörvägen 18, 291 59 Kristanstad

Omdöme HS Städservice

Har du erfarenhet av kontorsstädning från HS Städservice i Kristianstad? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Kristianstad och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Kristianstad som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

HS Städservice, 6.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes