HS Städservice Karlskrona

Info: De flesta kunder som letar efter en lösning för kontorsstädning vill ha en leverantör av städservice med förmåga att anpassa sig efter företagets specifika behov. Tillhör ni kategori kunder, och söker efter ett städbolag som kan sköta er kontorsstädning i Karlskrona, ska ni definitivt överväga att kontakta HS Städservice. Har talar vi om ett städbolag med cirka tvåhundrafemtio medarbetare, som finns representerade på flera orter i Sverige, däribland Karlskrona (huvudkontoret ligger här!) Andra argument för att välja HS Städservice är erfarenheten (verksamma i branschen i 28 år) deras ständiga strävan efter att utvecklas och levererar yppersta kvalitet åt sina kunder. Detta har resulterat i flera ISO-certifieringar och diplomeringar.

Citat från hemsidan:

“HS städservice utför tjänster i sydöstra Sverige och erbjuder ett komplett städutbud till offentliga och privata kunder. Vi utför allt från trappstädning och sjukhusstädning till flyttstädning, byggstädning, storstädning och lokalvård efter önskemål och behov.”

Hemsida: www.hs-stadservice.nu
Adress: Rosenholmsvägen 13371 46 Karlskrona

Omdöme HS Städservice Karlskrona

Har du erfarenhet av kontorsstädning från HS Städservice i Karlskrona? Då vill vi gärna ta del av dina åsikter. Klicka ett betyg här nedanför mellan 1-10, där 1 står för lägsta betyg och 10 för högsta. Du kan även skicka oss ett skriftligt omdöme via vår kontaktsida.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)

Flera alternativ

Läs mer om kontorsstädning i Karlskrona och få en överblick på alla städbolag.
Fler städbolag i Karlskrona som erbjuder kontorsstädning hittar du här nedanför:

glad-staderskaFå upp till 5 offerter på kontorsstäd. Välj den som passar bäst. 100% kostnadsfritt.
Läs mer här nedanför.

Letar du efter ett pålitligt och prisvärt städföretag som kan sköta er kontorsstädning? Använd vår kostnadsfria offertförmedling. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här nedanför. Därefter får du kostnadsförslag från upp till 5 städföretag. Vår tjänst kostar ingenting. Och du väljer själv om du vill gå vidare med offerterna.

stegen

Fyll i din offertförfrågan här!

Företagsnamn:

Kontorets storlek (kvm):

Företagets adress:

Antal städtillfällen/vecka:

Beskriv uppdraget (En bra beskrivning ger mer träffsäkra offerter):

Fyll i dina kontaktuppgifter här:

Namn:

Telefonnr:

Epost:

När vill du bli kontaktad:

HS Städservice Karlskrona, 7.7 out of 10 based on 3 ratings